Kaipa se on nyt sitten minunkin aika esittäytyä tässä blogissa! Nimeni on siis Joni, ikää on se 27 ja olen insinööriksi itseäni opiskelemassa.

Tietotekniikka, sitä minä opiskelen. Toivottavasti alkaa nyt se vihon viimeinen vuosi tuossa opinahjossani. Töihin olisi kova hinku, ja ehkä yrittäjyys on se miten työtä tekevän polulla varsinaisesti alkaa. Minulla on mielestäni mainio tuoteidea, jonka tekniikan kehittäminen olisi nyt aloitettava, jotta sen saisi joskus patentoitavaksi, ja kannattavan yritystoiminnan voisi aloittaa.

Rahoituksen hankkiminen on sitten oma asiansa. Se ei tule olemaan kovinkaan yksinkertaista. Startti-raha riittää ehkä tekniikan valmiiksi saattamiseen, mutta patentointi on suoritettava muilla rahoitusmuodoilla. Lisäksi yritykseni tulisi toimimaan alalla jossa ollaan erittäin tarkkoja siitä miten asiat tehdään. Siksi insinöörityöni menee itselleni, jotta minulla olisi opas oman elämäntyöni tekemiselle. Kannattaa, vaikkei niin yksinkertaiselta kuulostakaan. 

Tuossa nyt minusta jotain hyvin pintapuolisesti, mutta ehkä kerron jatkossa taas joskus lisää. Nyt täytyy taas varmaan ruokalautasellisen jälkeen viettää viikonloppu intensiivisesti insinöörityön ääressä. Toivottavasti tuolle naiselle löytyy kaveria siksi aikaa kun kirjoittelen tuota työtä, sillä alkaa olla kiire ja paneutuminen täytyisi olla aika intensiivistä nyt seuraavat viikot.

Se on heisulivei, kirjoittelen jatkossa lisää,

^Joni^