Päätimme aloittaa Jonin kanssa yhteisblogin, jossa kertoisimme elämästämme ja asioista jotka koskettavat elämäämme.

Olemme kaksi erittäin erinlaista ihmistä, jotka joutuivat ystävän parituksen kautta yhteen. Joni on insinööri ja itse olen nuoriso-ohjaaja ja vahvasti kädentaitoihminen. Jos aluksi kattoo meitä, ei voi huomata mitään yhtenäisyyttä meissä. Tekniikan ihmelapsi ja puunhalailija yhdessä. Mutta itse olen myös vahvasti tietokoneellinen ihminen, eikä Joni pelkää tarttua puikkoihin ja kokeilla kaulaliinan kutomista. Kumpikin tykkää luonnosta ja samoilusta. Elokuvien katselu on suurta herkkua kummallekin, vaikkakin Joni aina nukahtaa ennen puolta väliä. Jonia kuvaa sana Suora ja minua Mutkikas todella hyvin. Eli suomeksi, kaksi täysin erinlaista ihmistä yrittävät löytää yhteisen sävelen elämään.

Meidän elämäämme vaikeuttaa kaksi maailman suloisinta kissaa, Helmi ja Nelli.

Helmi on 3vuotias poika, jonka edellinen omistaja luuli sitä aluksi tytöksi. Sen vuoksi niin nätti nimi valkealle puolpitkäkarvaiselle kissalle. Helmi on luonteeltaan määrätietoinen, ja oma paikka pitää useamman kerran muistuttaa.

Nelli taas on taloutemme pikkuneiti, joka on pelokas kodinsuojelija, vaikkakin ikää on vasta 2vuotta. Harmaa pikkuneiti juttelee iltaisin mielellään kanssani, ja käpertyy viereeni. Syliin pikkuneitiä ei saa ottaa, vaikkakin olen antanut Nellille asiasta siedätyshoitoa. Syliin tulee jos on sylin kaipuu.

 Että tämmöinen sakki tällä kertaa.

Tänne blogiin tulee varmasti erinlaisia tekstejä elämästämme, askarteluprojektejani, valituksia ja kyyneleitä, sekä paljon muuta!

- Jemina -